Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in Drupal\gmap\GmapDefaults->__construct() (line 107 of /www/webvol4/fr/220ada8p6pxim5a/izodeko.co.rs/public_html/sites/all/modules/gmap/lib/Drupal/gmap/GmapDefaults.php).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /www/webvol4/fr/220ada8p6pxim5a/izodeko.co.rs/public_html/includes/common.inc).

Izodeko tečna tekstilna tapeta

Izodeko tečna tekstilna tapeta je ekološka unutrašnja zidna obloga, koja se proizvodi od recikliranog pamučnog otpada. Ovaj materijal se meša sa odgovarajućim aditivima, i pakuje se u Izodeko kese od 1 kg, koja pokriva do 4 m2 zida. Postavljena tečna tekstilna tapeta, stvara pamučni sloj na zidu od 1-2 mm. Ona pored dekoracije, pokriva i neravnine i pukotine. Ovaj pamučni sloj prouzrokuje i termoizolaciju, u prostoriji temperatura može da skoči i za 3 C ! Za postavljanje tečne tekstilne tapete, ne treba nikakvo specijalno znanje, sa našim Izodeko valjkom, igrajući dekorišete prostoriju! Tako Izodeko je izolaciona dekorativna unutrašnja zidna obloga.

Osnovne osobine i prednosti tečne tekstilna tapete:


Elastičan


Izodeko stvara jedan elatičan sloj na zidu. Gusto isprepletene pamučne dlačice prekrivaju sitne pukotine na zidu. One će pre da se istežu, nego da popucaju. Zbog ove osobine, najbolje je rešenje na stiropol, ako se izolacija radi iznutra. Bez mrežice i lepka, Izodeko možete staviti direktno na stiropol.

Ekološki materijal


Izodeko tečna tekstilna tapeta je sastavljena od recikliranog pamučnog materijala i lepka na vodenoj bazi. Ne sadrži nikakav sintetički materijal ili materijal koji se ne razlaže u prirodi.
Zahvaljujući termoizolacionom svojstvu, štedite energiju grejanja.

Izolacija


Osnovna sirovina Izodeko-a je pamuk, koji posle nanošenja, pokriva zid u debljini od oko 1.5 mm. Zahvaljujući tome postižemo dvojni rezultat: sa jedne strane, zahvaljujući termoizolacionom svojstvu pamučnog materijala (lambda = 0,078 W/Km), povećavamo temperaturu prostorije za 1 C, a sa druge strane zidovi na dodir postaju topliji.